1.1.13

Bahasa Inggeris VS Bahasa Melayu


28 ulasan:

  1. Hahaa. Nice one! For once bi kalah. ;)

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama1.1.13

    Rasa sedih bila BAHASA MELAYU diperlecehkan.

    BalasPadam
  3. ni anak sapa kata bahasa melayu tak best? kuajaq sungguh. mai aku nak seligi kepala sekali dua.

    BalasPadam
  4. bull's eye. tepat di kepala.

    ha'ah. english memang straight to the point.. sangat.

    BalasPadam
  5. kahkahkahkah ..kemain perlecehkan bm

    BalasPadam
  6. hahahaha..Bi pun panjang jugakk :)

    BalasPadam
  7. hehehe....terkena batang hidung..

    BalasPadam
  8. hahahaha lusa..
    panjangnya dalam bi

    BalasPadam
  9. haahahaha..btol tu

    BalasPadam
  10. Yes!
    BM-BI 1-0
    Your turn, BI..hahaha

    BalasPadam
  11. hahahahha.. power! power! kah kah kah

    BalasPadam
  12. haha aku la yg tengah converse tu..terasa gler huhu

    BalasPadam
  13. oh baru paham. ingatkan member tu tak paham english..
    Lambatnye aku (=.=')

    BalasPadam
  14. bull's eye -mata lembu

    BalasPadam
  15. terbaik la.. tepat ke sasaran hhoho

    BalasPadam
  16. very interesting:)

    BalasPadam
  17. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    BalasPadam
  18. BI: I am sorry ladies and gentleman, I need to excuse myself to the ladies/ gents.

    BM: Toilet toilet.

    Just for fun ;)Salam kenal

    BalasPadam
  19. Salam, wahhh bestla dapat sambutan macam ni. Saya buat kartun jugak tapi baru nak kumpul audience. Jemput lah jenguk2 ke blog saya.

    Neway, rasa kembali ke masa kanak2 bila bace kartun2 kat sini. Nice style, nice story, nice blog! =)

    BalasPadam
  20. oh ye, ni ha url blog saya: http://the-comic-geek.blogspot.com (tumpang promote ye? Terima kasih..)

    BalasPadam
  21. hah!ayat BI panjang tp ayat BM pendek je.. sng.. LUSA

    BalasPadam