14.7.11

Kusyen.


61 ulasan:

  1. Kucing the cat si pembuli! Haha :P

    BalasPadam
  2. selalu buat time kecik2.HAHA~

    BalasPadam
  3. ahahha... kucing ni nakal dan comel..
    suke sangat kacau tuan die..

    BalasPadam
  4. kucing yang nakal. haha

    BalasPadam
  5. comelllll laaah yg nih ! :DD

    BalasPadam
  6. hahahahaha..giler comel kucing the cat!!!

    BalasPadam
  7. hahaha.... kucing the cat memang nakal

    BalasPadam
  8. Masa kecik dulu buat sampai 10 biji kusyen! Tiga biji mana kukuh, huhuhu....

    BalasPadam
  9. slalu ssun2 kusyen jd rumah,tp asek kne buli ngn abg..die je duk dlm..kite yg kne ssun..huhu...best memory :)

    BalasPadam
  10. kucing pengkhianat. hee.

    BalasPadam
  11. Rasanya kena buat piramid dulu baru kukuh :DD

    BalasPadam
  12. Aku slalu buat gak masa kecik..koh koh koh

    BalasPadam
  13. hahahhaa... comel.. siap pernah berebut dgn adik2 bina sapa lagi besar... ;P

    BalasPadam
  14. cantik lah lukisan ni! memang comel~ :)

    BalasPadam
  15. kihkih dulu kekecik salu kot buat cenggini >,<

    BalasPadam
  16. kucing the cat..miowmiow..

    BalasPadam
  17. ahahhaa~ suke gile buat cenggini time balik kampung dulu...siap ade pintu segala bagai..kikiki~

    BalasPadam
  18. kiutnya!!!

    adik aku suka buat mcm ni. pastu buat kerja sekolah kt bwh. ntah hape2. hahahahahahaha

    BalasPadam
  19. selalu wat benda ni masa kecik..haha

    BalasPadam
  20. selalu jugak buat cmnih.. tp kadang2 just buat menara ja lps tuh duduk atas tindihan kusyen tuh.. sapa dpt duduk atas kusyen paling banyak dia laa menang.. best pulak bila pikir zaman budak2 nih.. :D

    BalasPadam
  21. tehehee.. kena indih pulak ^^

    BalasPadam
  22. Tanpa Nama14.7.11

    kucing the cat suka mendengki

    BalasPadam
  23. bestnya masa kecik2 dulu salu buat cenggitu!

    BalasPadam
  24. aiyarkk. hahahahhaa

    BalasPadam
  25. perghh!! gua pun pernah buat rumah guna kusyen.guna semua kusyen yg ada dalam 1 set kerusi di ruang tamu siap boleh tidur dlm rumah tu. haha

    BalasPadam
  26. dulu slalu gitu...hahahaha

    BalasPadam
  27. haha penjenayah punya kucing.

    BalasPadam
  28. haha aku pn penah buat camni masa kecik2

    BalasPadam
  29. selalu buat time kecik2. style.

    BalasPadam
  30. heheh. baik punya cara gunakan kusyen ><

    BalasPadam
  31. rindu betul zaman kecik2 dulu..

    BalasPadam
  32. ini favorite masa budak2 dulu. siapa tak pernah buat macam ini dia gila!

    BalasPadam
  33. haha.. kartun bisu ni wat aku tergelak... haha.. terbaik laj

    BalasPadam
  34. masa kecik2 tak pernah buat, sebab tak de kusyen...duduk atas lantai jee...=)

    BalasPadam
  35. nakal la kucing the cat tuh..tp comel

    BalasPadam
  36. hihik cutenyer..my niece slalu buat gini bikin clumsy kat umah .. =P

    BalasPadam
  37. our favourite too!
    kusyen building!

    BalasPadam
  38. heee, dulu kecik2 suka buat benda ni,siap bina sampai jadi terowong yg panjang.pastu lantik,sape patut jadi raja dan his queen . XD

    BalasPadam
  39. i get d feeling ur drawing is a look-alike of dato' lat. i mean, u almost get to his stage. suka sgt dtg jenguk blog anda. kalau tnsion2, sini adalah tmpt best utk gelak. :) keep d good work.

    BalasPadam
  40. Haha..teringat nostalgia lama time kecik-kecik suka main kusyen macam tu.

    BalasPadam
  41. actually kan, takde fungsi pon buat kusyen bentuk khemah tu kan??
    hahaha...

    BalasPadam
  42. nak beli lego tak mampu...

    kusyen pun kusyen lah..dulu adk aku la hempap..bukan kucng...hahaha

    BalasPadam
  43. hahahahaha........selalu buat dulu mase kecik2...kadang2 sampai tetido dlm "rumah bantal"..
    sweet memory..thanks for this entry.. =)

    BalasPadam
  44. wah!! sangat memngingatkan memory lama.. terima kasih!! selain buat guna kusyen, buat guna gebo(selimut..dialek johor..kot?) pasang kat ujung kerusi dan ujung kerusi lagi lain..baru macam gua (sebab gebo warna coklat)

    BalasPadam
  45. huahuahuaaaaa, dulu saya selalu guna kusyen2 wat rumah pastu main pondok masa kat kampung =P

    BalasPadam
  46. Tanpa Nama17.7.11

    kucing tindih? heheh, best2.
    nak lagi best? cube try anak buah 2 3 orang datang buat.
    *yes, saya dah kena. makes me think of nikmat kesihatan pinggang. haha.

    BalasPadam
  47. terbaik wok ! keep it up ! nanti nak post pasal buku conteng2 ni . Punye dah lama berabuk dekat rak. Tak pamer lagi kat blog . haha ! iA

    BalasPadam
  48. this is awesome. u're definitely something. cool.

    BalasPadam
  49. sama la. dulu selalu maen kusyen susun susun smpi puas. tp xde kucing pulak hempap. hehe

    BalasPadam
  50. kucing tuh serupa lukisan simon's cat yg kat youtube lor

    BalasPadam
  51. Tanpa Nama24.7.11

    hahaha,...dulu aq ngan adk aq selalu men mcm nih..

    BalasPadam
  52. hehe teringat masa kecik2 dulu...

    BalasPadam
  53. ahhah xde ruang utk kucing the cat kat dlm so die nyelit kat atas...rindunya zaman kekanak rebina hehe

    BalasPadam
  54. comel..tp mmg kucing mana2 pn slalu mcm tu

    BalasPadam
  55. Tanpa Nama13.8.11

    aaaaaa..sealu buat cmni time kecik2 dulu.haha

    BalasPadam
  56. asal buat bende nie jer, mesti kne pulas telinga ngn mak pastu...

    kucing the cat mmg slamber

    BalasPadam
  57. hahahaha dulu time kecik kecik sllu buat kot! hahaha

    BalasPadam