9.2.11

Telefon Buruk.


 
 
 
 
 

69 ulasan:

  1. Tanpa Nama9.2.11

    bahahahahhah.. ape lah meow tuh. =.=

    BalasPadam
  2. adeh2!!!saket perot gelak2..

    BalasPadam
  3. hak3. susah la kalo dah pakai bahasa lain2. info yg betul tak sempat nak sampai. haha.

    BalasPadam
  4. telefon buruk pun digunapakai kaum wanita

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama9.2.11

    haha...telefon karat...slalu ending pelik2..;)

    BalasPadam
  6. Bwahaha. Siot derr..

    BalasPadam
  7. lain teros jadinya..ish3..

    BalasPadam
  8. hahaha..macam main permainan ape ek?
    ada tapi aku lupa nama dia...ala~

    BalasPadam
  9. Ehh, kucing tu pandai plak sebut nama Ali yer~

    Seriously, I laughed out loud at this one ;D

    BalasPadam
  10. hahah.. macam astro time nak hujan..

    BalasPadam
  11. Haha.. Kelakarnya! Tak tahan ketawa guling-guling. Bravo! This is so cool. :p

    BalasPadam
  12. cool...haha~ nak kuceng macam tu jugak boleh tak..haha

    BalasPadam
  13. nak jugak kucing the cat ni..hahaha

    BalasPadam
  14. hahahahahaha...
    kerana telefon sebuah...
    rosak semua....

    BalasPadam
  15. hahhaa asal ada kucing the cat je sure entri jadi lucu

    BalasPadam
  16. beb aku die hard fan kucin ko!nak autograh dia...

    BalasPadam
  17. pnh men game ni.satu perkataan je yg betol bile dpt kt org terakhir

    BalasPadam
  18. iya. begitu lah berita 'mengembara' dari satu mulut ke mulut lain di dalam dunia sebenar.
    rosak.
    hehehee

    BalasPadam
  19. x suka bila kena main game cmni. confirm group aku kalah teruk!! haha..

    BalasPadam
  20. hehe. khabar angin tak boleh percaya

    BalasPadam
  21. hahaha.. rosak teruk telefon nih.. parah dh ni.. haha

    BalasPadam
  22. hahha. . jauh sangat dah ayat orang seterusnye tu. .

    BalasPadam
  23. telinga kuali ke radio rosak ke nama main ni..hahahha

    BalasPadam
  24. hahaha...lawak ahh~! ;p

    BalasPadam
  25. Sory2...kene bace 3 kali baru faham....

    BalasPadam
  26. dah kira terer lah ko analyze hampir2 betol haha

    BalasPadam
  27. hahahaha...entah kenapa rasa comel jer situasi nie~~~

    BalasPadam
  28. hahaha...telepon beruk..
    eh..sala...telepon buruk..hehe..^__^

    BalasPadam
  29. hahaha, dr perkara serius, jd lawak last2..

    BalasPadam
  30. hahaha gua pening bro...jom ramai2 bace tentang BAHLOL.....!

    BalasPadam
  31. hahaha!!! hampeh betul!

    BalasPadam
  32. haha..lawak la tuceng the cat tu!

    BalasPadam
  33. semua baik-baik sahaj sehinggalah kuceng tu masuk campur. -__-

    BalasPadam
  34. masa untuk beli iphone.

    BalasPadam
  35. u dgr ckp kucing..ahhaha..tp kan..mmgla..kalau percakapan yg disampai mesti akhir ye jd lain..hhehe

    BalasPadam
  36. hahahahaha!! mula2 x paham. baca kali ke 2 baru aku paham. mula2 baca buat muka kompius. baca kali ke 2 baru aku gelak gile!! best2!!

    BalasPadam
  37. ha ha...... memang slalu macam tu la kes nya......

    BalasPadam
  38. hahaha. giler pnyer kucing the cat.

    BalasPadam
  39. jom join fiq nyer 1st kontest. 1 kamera lomo dan 4 jelly lens utk dimenangi :

    http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-splashy-moment-by-fiqkbe.html

    BalasPadam
  40. nak kena sekeh kucing neh!

    BalasPadam
  41. hahaha
    meong2 boleh sebut name ali..
    tabik spring kat meong2..
    haha

    BalasPadam
  42. hahaha kucing pon layan...

    BalasPadam
  43. hahaha.. walaupon lawak tapi ada tauladan.. gud, gud..

    BalasPadam
  44. Kahkahkah! ok aku paham. =P

    BalasPadam
  45. ini macam main telefon rosak pon ade. haha

    BalasPadam
  46. kenapa takde anjing ?

    BalasPadam
  47. kucing tu pun nak join...mmg xleh blah....hahaha

    BalasPadam
  48. Tanpa Nama14.2.11

    haha.. klaka2 ! nice bro..

    BalasPadam
  49. perluke meow meow masok campor?
    hahahahha

    BalasPadam
  50. hahahhaha...lawak2 :))

    bloknoktah.blogspot.com

    BalasPadam
  51. kelakor dowh... hahahahaha... hancur berite kalo camneh!~

    BalasPadam
  52. slalu sms kt bf gune bhase miauw..pas2 letak la translation dlm kurungan..bf tensen jerk..hikhikhik

    BalasPadam
  53. ahahahahahahahahhaaaaaa.. meow meoww meowwww.. ali meoowww.. sebab blog ko best aku nak masukkan dlm bloglist skrg... hehehehehehehe lawak2

    BalasPadam
  54. hahaha... lawak2...last2 skali kcing yg msuk hspital...

    BalasPadam
  55. hehe..biasalah tu. benda yang dari dulu sampai sekarang, memang akan ada selalu.

    BalasPadam
  56. haha..btol2 tjadi kt aq lepas aq bce bnda ni.sush tol bile komunikasi x btol :)

    BalasPadam
  57. Tanpa Nama3.10.11

    bercakap sok tahu semua padahal yang didengar lain, disebutnya lain. pepandai tambah macam2 jadi penyedap cerita

    BalasPadam
  58. hampehhhh... haha.
    lain cerita ending..

    **morale: 'rumours' susah nk dipercayai. selidik dulu, baru cakap !

    peace.

    BalasPadam