26.7.10

Kejadian di KFC Tesco Ampang.


Hari tu aku pergi Tesco Ampang sebab nak makan KFC. Selepas aku habis order satu snack plate, aku toleh ke kiri dan ternampak kejadian di bawah:


Bayangkanlah kalau nak beli kereta atau rumah pun kena beli secara set juga:

Ali: Saya nak beli kereta MyVi ni cik.
Penjual kereta: Oh maaf encik, kami hanya jual 3 kereta MyVi dan 1 kereta Viva satu set. Satu tak jual.

***
Auntie tu akhirnya beli juga 2 ketul ayam setelah berjaya diyakinkan bahawa satu ketul ayam tiada di dalam menu.